Szakmai Önéletrajzok

1997-ben kezdem el dolgozni, diplomám megszerzése után, Kecskeméten, az Általános Sebészeti Osztályon, beosztott diplomás ápolóként.

1999-ben a Reumatológiai Osztály, vezető ápolója lettem, majd 2007-től a Speciális Rehabilitációs Osztályon folytattam munkámat.

2013. június 1-től a Bács-Kiskun Megyei Kórház megbízott ápolási igazgatóként, és 2015-től, kinevezettként látom el a vezetői feladatokat.

Egészségügyi tanulmányaimat Kecskeméten, a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Szakközépiskolában kezdtem, majd Szombathelyen, diplomás ápoló szakon végeztem 1997-ben. Három gyermek boldog édesanyja vagyok, férjem általános sebész főorvos.  Gyermekeim mellett is folytattam tanulmányaimat, és 2005-ben Okleveles egyetemi ápoló diplomát szereztem Pécsett, a POTE Egészségügyi Főiskolai Karán. 2009-ben Szegeden, Egészségügyi menedzsment szakértő oklevelet, az SZTE Gazdaságtudományi Kar, Egészségügyi Menedzsment Szakán.

Egészségügyi Szakmai Kollégium, Ápolás és szülésznői tagozat tagja 2016.02.15.

MESZK oktatási és tudományos bizottság tagja, 2016.02.25-től

Magyar Ápolási Egyesület tagja

 

Az egészségügy mindig kihívásokkal teli pálya volt és lesz, melyet csak mély hivatásszeretettel lehet művelni. Számomra mindig első a beteg, és a munkatársaim.