Gazdasági igazgatás

Bemutatkozás:

A Gazdasági–műszaki Ellátás szervezetében alakult meg a Bér– Munkaügyi és Szociális Osztály, mint önálló szervezeti egység.

Az osztály főbb célkitűzése az intézmény megfelelő számú és képzettségű munkaerővel történő ellátása és az ésszerű munkaerő-gazdálkodás elősegítése, a jelentkező intézményi feladatok minél szakszerűbb elvégzése érdekében. A közalkalmazotti törvény bevezetésével a munkaerő-gazdálkodásban megnő a továbbképzések jelentősége, mivel besorolási feltétel a végzettség, a közalkalmazott előmenetele ettől függ

 Elérhetőség:

A Bér–Munkaügyi és Szociális Osztály a Nyíri úti telephely gazdasági-műszaki épületének I. emeletén helyezkedik el, a 104-es, 105-ös, 106-os, 107-es és 108-as irodákban.

Telefon:

  • 76/516-720 (ov.)
  • 76/516-700/5141 mellék (ovh.)
  • 76/516-700/5345, 5235, 5405 mellék
  • 76/519-847

Fax: 76/519-847
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Munkatársak:
Nagyné Makádi Tímea osztályvezető
Dr. Bakos Balázs osztályvezető helyettes
Finta Imréné csoportvezető

Szakmai feladatok:

  • Az osztály feladata az integrált intézmény munkaerő, bérgazdálkodási és szociális tevékenységének centralizált tervezése, szervezése, gyakorlati lebonyolítása és az ezzel kapcsolatos információk szolgáltatása.
  • Az osztály tevékenysége magában foglalja az intézmény létszámának és béralapjának megtervezését; a bér és létszámkeretek gyakorlati felhasználását a munkaerő biztosításával, a munka megszervezésével, a közalkalmazotti jogviszony fennállása alatt a munkavállalókkal kapcsolatos munkajogi tevékenységek ellátását, nyilvántartások, adatszolgáltatások összeállítását, elemzési, ellenőrzési tevékenységet; valamint a szociális ellátás keretében a dolgozók segélyezését, a vidékről bejáró dolgozók bérlet ügyintézését, szolgálati lakás odaítélését, valamint a különböző szociális juttatásokat.
  • Az osztály munkája a munkavállaló szempontjából a munkaviszonnyal kapcsolatos kérdésekben, mint folyamat végigkíséri a munkába lépéstől, a munkaviszony megszűnéséig, továbbá szociális problémáinak megoldásában segítséget próbál nyújtani a lehetőségek keretein belül.