Telephelyi információk

A Gyógyászati szaküzlet a Szent Kereszt Kórház Rendelőintézetének földszintjén, a kórházi gyógyszertár mellett található, a budapesti székhelyű Ortomobil Kft. üzemelteti. Az Ortomobil Kft. országos üzlethálózatának tizennegyedik, kalocsai szaküzletét 2012. február 29-én nyitották meg.

Az új szaküzlet valamennyi munkanapon, 8-17 óráig fogadja a vásárlókat.

A kórházban bevezetett baleseti, traumatológiai ellátás még inkább előtérbe helyezte, hogy szükség van egy olyan széles kínálattal rendelkező gyógyászati segédeszköz szaküzletre, amely egyfelől a társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati segédeszközöket, másfelől minden olyan terméket forgalmaz, amely a korszerű kórházi és az otthoni betegápoláshoz nélkülözhetetlen.

A korszerű kialakítású, széles kínálattal rendelkező szaküzlet előnye, hogy a kórházi és az otthoni betegellátás korszerű segédeszközei helyben, mindenki által hozzáférhetőek. A mozgásukban korlátozott betegeknek, hozzátartozóiknak nem kell távolabbi városokba utazniuk a szükséges eszközök beszerzése érdekében.

Az üzletben a könnyebb sérülések jobb gyógyulásához éppúgy található segédeszköz, mint a törések, légúti betegségek kezeléséhez, vagy éppen a súlyos, ágyhoz kötött betegek ellátásához. Kerekesszéktől a járókereten át az orrszívó, inhaláló készülékig széles a paletta.  Ami pillanatnyilag nincs az üzletben, azt pár nap alatt beszerzik, majd értesítik a beteget az átvétel lehetőségének időpontjáról.