Jelentkezési lap - SBO Kongressus

Mindennapi metabolikus dilemmáink
Jelentkezési lap

Kecskemét, 2019. február 9.

Az esemény meghívója elérhető:
https://www.kmk.hu/hasznos-informaciok/meghivok/972-sbo-konferencia

Személyes adatok

Regisztrációs díj

A részvételi díj magában foglalja a szakmai programokon való részvételt, a kongresszusi anyagok biztosítását, a szakkiállítás megtekintését, a kávészüneteket és a parkolási díjat.

Magyar Orvosi Kamara BKM Területi szervezete a Bács-Kiskun Megyei kamarai tagok regisztrációs díját átvállalja! Rezidenseknek a képzés ingyenes! (Kérjük a jelentkezési lapon jelezze!)

Átutalással: Dr. Szabó István e.v. CIB Bank 10700103-11737306-51100005

Lemondási feltételek

A regisztrációs díjat abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha erre vonatkozó igényét 2019. január 15-ig írásban eljuttatja a szervezőhöz. Az adminisztrációs költségek fedezésére ebben az esetben a díjak 20%-át számítjuk fel. A fenti határidőn túl nem áll módunkban visszatéríteni a már befizetett összeget.

Étkezés

A konferencia helyszínén büféebédet biztosítunk: 4.800 Ft + ÁFA
(jelentkezési lapon előzetes jelzés alapján)

Jelentkezés határideje

2019. január 31.

Számlázási adatok

Információk

Az étkezések, a szállás és a részvételi díjak közvetített szolgáltatást tartalmaznak.
A visszaigazolt jelentkezési lap szerződésnek minősül!

Jelentkezésem elküldésével önkéntesen hozzájárulok, hogy fenti adataimat a Bács-Kiskun Megyei Kórház a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXXXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, illetve az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének megfelelően, a fenti cél érdekében nyilvántartsa, kezelje. Kijelentem, hogy a fentiekkel kapcsolatos megfelelő tájékoztatást megkaptam, tudomásul veszem, hogy bármikor feltétlen jogom van, hogy kérjem adataim helyesbítését, részleges vagy teljes törlését.