Hírek

Értesítjük Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház minden fekvőbeteg telephelyén (Kecskemét, Kalocsa, Kiskunfélegyháza) 2021. október 30. szombattól teljeskörű látogatási tilalom lép életbe.

 

A látogatási tilalom ideje alatt súlyos, életveszélyes állapotú betegnél egy hozzátartozó tartózkodhat, a kiskorú beteg mellett pedig egyik szülője, vagy törvényes képviselője.

Szüléseknél a szülő nő által kijelölt személy jelen lehet. A beteget megilleti az egyházi személlyel való kapcsolattartás.

 

Rendkívüli látogatási engedélyt az adott osztály osztályvezető főorvosa adhat. Írásbeli engedélyt az illetékes osztályvezetőtől telefonon, illetve e-mailben igényelhet. Kérjük minden esetben adja meg az Ön, illetve hozzátartozója adatait.

(https://www.kmk.hu/kecskemet/betegtajekoztato/1534-osztalyvezetok-elerthetosegei)

 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a látogatási tilalom alatt fokozott biztonsági ellenőrzés lesz!

A sürgősségi fogadóhelyek, gyermek- és felnőtt háziorvosi ügyelet, az elhunytakkal kapcsolatos ügyintézés és pénztár változatlanul működik.

A betegdokumentáció másolat kizárólag e-mailen igényelhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A Rendelőintézet nyitvatartása változatlan.

 

A teljeskörű látogatási tilalom alatt az alábbiak szerint tudunk hozzátartozóinak csomagbeküldést biztosítani:

  • A csomag tartalmazhat általános ruházati, tisztálkodási és használati eszközöket, saját gyógyszereket
  • A csomag nem tartalmazhat tartós élelmiszert, italt, romlandó árukat
  • A kecskeméti telephelyre vonatkozóan a csomagot lezárva a beteg adataival ellátva (név, osztály, kórterem) a Kecskemét, Nyíri úti főbejárat portáján napközben lehet leadni 07.00-10.00 óráig, a csomag még aznap felkerül a betegellátó osztályra.
  • A csomag elvesztéséért, az abban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért felelősséget nem tudunk vállalni, lehetőség szerint ezt a csomag ne tartalmazzon.
  • A csomag átvételekor átvételi elismervényt nem adunk.
  • A Honvéd Kórházban (Kecskemét, Balaton utca) működő osztályok esetében keddi és pénteki napon 10-11 óra között a biztonsági szolgálatnak lehet leadni a behozott csomagokat a fentebb említett feltételekkel

 

 

Intézményünk teljes területén kötelező az orr-szájmaszk viselése!

 

A 1,5 méteres távolságot egymás egészségének védelme érdekében kérjük, feltétlenül tartsa be!  Kérjük használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!

 

Megértésüket, együttműködésüket és türelmüket előre is köszönjük!

 

Kecskemét, 2021. október 29.

 

 

Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház