Hírek

Tisztelt Betegeink és Hozzátartozók!

 

Minden munkatársunk azon fáradozik, hogy betegeink a járványügyi helyzet és az ehhez kapcsolódó új körülmények ellenére is megfelelő, folyamatos és biztonságos ellátást kapjanak.
Tudjuk mennyire fontos a kapcsolattartás, hogy a hozzátartozók megnyugodhassanak, tisztába legyenek betegeink általános állapotával.

A látogatási tilalom miatt a személyes tájékoztatás helyett a 06/ 76/ 463-222 telefonszámon tudunk felvilágosítást adni. Az ápoló személyzet mindent megtesz azért, hogy amennyiben a beteg rendelkezik mobiltelefonnal és állapota megengedi, segítse az azon keresztüli kapcsolattartást. Amennyiben a beteg nem tudja mobiltelefonját használni, munkatársaink az osztály elérhetőségein adnak, az arra kijelölt személy számára, hozzátartozójukról felvilágosítást.

 

Az osztályokat a telefonközponton keresztül lehet elérni, melynek száma: 06/76/463-222

 

Az osztályok mellékei az alábbiak:

Mozgás és kardiológiai rehabilitációs osztály:

Nővérpult: 6216

Iroda: 6215

Krónikus belgyógyászati osztály:

B részleg nővérpult: 6143

C részleg női oldal: 6177

C részleg férfi oldal: 6264


Mivel külön személyzet nincs a telefonhívások fogadására, és elsődleges feladatunk a betegek ellátásának folyamatos biztosítása, így kérjük türelmüket, megértésüket. Munkatársaink minden erejükkel azon vannak, hogy a nap 24 órájában kezeljék, ápolják, ellássák, segítség betegeink mielőbbi gyógyulását, és eközben megpróbálunk mindent megtenni az Önök megnyugtatása érdekében is.


A COVID fertőzött betegek ellátása elkülönítve történik. A betegekről minden nap 17.00 és 18.00 óra között tudunk felvilágossítást adni. Az érdeklődőknek a 06/76/463-222-es központi számot kell hívni, és a központ kapcsolja az ügyeletes orvos telefonjára a hívókat. Kérünk mindenkit, hogy családon belül egyezzenek meg, hogy ki az az egy fő, aki telefonál, és egymás között adják át az információkat.

 

A központi számon, mely a 06/ 76/ 463-222 a nap 24 órájában felvilágosítást tudnak adni arról, hogy hozzátartozójuk a Covid osztályunkon ápolják-e. A betegek névsorát minden reggel frissítjük, így a beteg megérkezését követő naptól tud hollétéről információt adni munkatársunk.

 

Köszönjük megértésüket és türelmüket!


Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kiskunfélegyházi Telephelye

2020. november 20.