Hírek

Tájékoztatás a Fizio-és Mozgásterápiás Osztály újraindulásáról

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Fizio-és Mozgásterápiás Osztályon a betegellátás 2020.06.08-tól a következők szerint indul:

 

  • Az eddig kiadott kezelőlapok, beosztások érvényüket vesztik.

 

  • A járványügyi előírásoknak megfelelőn a távolságtartás és folyamatos fertőtlenítés miatt a tornatermekben, illetve a kezelő fülkékben egyszerre csak egy beteg tartózkodhat a kezelő személyzet mellett, így a betegfogadás korlátozott kapacitással működik

 

  • Jelenleg a tartós egészségkárosodás fennállásának veszélye miatti elrendeléseket tudjuk fogadni (traumatológia, neurológia által akut rehabilitációra beutalt betegek).

      Felhívjuk figyelmüket, hogy a kezelőorvos által kiírt elrendelést meg kell újítani!

 

  • Időpontot munkanapokon 7.00-14.00 óra között lehet kérni a 06/76/516-725-ös telefonszámon. Bejelentkezést 2020. június 3-ától tudunk fogadni. Kérjük, készítsék ki az elrendelő orvos által adott ambuláns lapot vagy zárójelentést!

 

  • Kérjük, hogy hogy csak a megadott időben érkezzenek a vizsgálatra, a várókban töltött idő és az ott várakozók számának minimalizálása érdekében.

      Amennyiben a beteg nem jelenik meg időben, a szigorú betegfogadási rend miatt a kezelést nem végezzük el.

 

  • Az intézmény területén kizárólag védőmaszkban lehet tartózkodni. Kérjük, amennyiben lehetséges, maszkban érkezzen.

 

  • A vizsgálatra lehetőség szerint egyedül érkezzen, a váróban pedig a 1,5 méteres távolságot egymás egészségének védelme érdekében kérjük feltétlenül tartsa be!

 

  • Öltözőt jelenleg nem tudunk biztosítani. Amennyiben lehetőség van rá, már tornaruhában érkezzenek.

 

  • A koraszülött-újszülött babák utógondozása az A épület földszinti tornatermében szintén június 8-án kezdődik, előjegyzés telefonon 2020. június 3-tól kérhető, hétköznap 12.00-14.00 óra között a 06/76/ 516-700/ 8123-as melléken. Az utógondozásra egy kísérő mehet be a babával, szájmaszk használata mellett.

 

  • Az állapotfenntartó, kúraszerű kezelésre járó betegeink telefonon kaphatnak tanácsot, (06/76/516-725) e mellett az intézményünk honlapján megtalálható, gyógytornászaink által készített, számukra ajánlott otthoni tornák közül választhatnak állapotuk karbantartása érdekében.

        

        https://www.kmk.hu/kecskemet/szakrendelesek/332-fizio-es-mozgasterapias-osztaly

 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Fizio-és Mozgásterápiás Osztály

2020. június 2.