Hírek

Búcsúzunk

 

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy

Jekkel Orsolya, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Fizio-és Mozgásterápiás Osztályának gyógytornász munkatársa elhunyt.

Munkatársunk, Orsi kecskeméti lány. Itt járt általános és középiskolába, ahol Általános Ápoló és Asszisztens képesítést szerzett. Már ekkor kórházunk osztályain ismerkedett az emberekkel való foglalkozás művészetével. Érdeklődése az egészség megőrzésének, megtartásának lehetőségei felé fordult, annak egy speciális ágához vonzódott, így választotta a gyógytornász hivatást. A pécsi főiskolás évek után okleveles szakemberként tért vissza intézetünkbe.

A Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon indult pályája. majd átkerült az Onkológiára. Itt szélesítette továbbképzésekkel ismereteit, fáradhatatlanul foglalkozott a betegekkel. Az egyesített fizioterápián bevezetett forgórendszernek köszönhetően rátalált második otthonára, az Ortopédiai Osztályra. Itt befogadták, magas szakmai színvonalú, odaadással végzett munkáját elismerték, szerették. Emellett továbbra sem hanyagolta el az onkológiai lympoedémás betegeit, vezette a mellműtöttek tornáját, csapatát. Középiskolájába oktatóként visszatért.

A Fizio-és Mozgásterápiás Osztály minden munkatársa megrendüléssel követte bizakodó, kitartó, türelmes küzdelmét a betegséggel.

Végső búcsút 2020. április 29-én 10.45-kor veszünk Tőle a Köztemetőben. Elbúcsúzni 10.00-től lehet.

Örökké hiányozni fog közösségünkből egyedi stílusával, segítőkészségével, törékeny alkatával.

Kegyelettel búcsúzunk Tőle, emlékét tisztelettel megőrizzük.

Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház munkatársai

„Adjon Isten jó éjszakát
Küldje hozzám szent angyalát
Bátoritsa szίvünk álmát
Adjon Isten jó éjszakát
Adjon Isten jó éjszakát”

(Kodály Zoltán: Esti dal)