Hírek

Kedves Támogatóink!

 

Megtisztelő az a hozzáállás, támogatás, összefogás, mellyel munkánkat segítik a koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzetben.

 

Sokan, sok helyen és módon, különböző csatornákon kezdtek gyűjtésbe többek között értünk, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházért, és munkatársainkért.

 

Ezekért a gyűjtésekért és a hozzánk való megérkezéséért, átvételért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

Nem szeretnénk, ha a jóhiszemű támogatóinkat kihasználnák, ezért kérjük, hogy felajánlásaikat közvetlen hozzánk, az adományok koordinálására kijelölt csoporton keresztül tegyék meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségen, előzetes egyeztetés alapján, hogy a szükségletek minél optimálisabban találkozhassanak a felajánlásokkal.

 

Anyagi jellegű felajánlásukat kérjük, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány számlájára utalják „Együtt egymásért” közleménnyel az alábbi számlaszámra:

 

11732002-20346270-00000000

 

Kizárólag erre a számlára érkezett pénzeknél tudjuk garantálni a teljes mértékű intézményi felhasználást, egyéb helyre, számlára érkező adományok esetében nem vállalunk felelősséget.

 

 

Köszönjük példaértékű támogatásukat!

 

 

Kecskemét, 2020. április 9.