Hírek

Számtalan felajánlás, ajándék érkezik a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti székhelyére. Magánszemélyek, kis-és nagyvállalkozók, és Kecskemét városvezetése is folyamatosan támogatja munkánkat.

Megható és megtisztelő ez a gondoskodás, figyelem és szeretet, ami munkatársaink felé árad.

A felajánlások között érkezett ebéd a Kecskeméti Csárda jóvoltából, VitaBox gyümölcslevelek, és kozmetikai csomag egy megható levél kíséretében.

A tegnapi napon gyönyörű liliomokat küldött az egészségügyben dolgozóknak Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony, illetve Bessenyei Péter is virágkölteményekkel lepte meg munkatársainkat.

A felajánlások között van autósiskola és magánszemély, aki személyszállításban, pékség, mely teherszállításban tud segíteni, de érkezett szálláslehetőség, pékáru felajánlás, kávé, csokoládé, pizza, ásványvíz, sütemény és varrás segítségnyújtás is.

Az intézményben, munkánk ellátása során, továbbra is a sebészeti orr-szájmaszkjainkat használjuk. A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet miatt kiemelten fontos a védőeszközökkel kapcsolatos felelősségteljes rendelkezés, azok optimális, szükségesség szerinti felhasználása. Jelenleg az intézmény rendelkezésére áll a mindennapi munkánkhoz szükséges védőfelszerelés. A készlet feltöltése, az erre vonatkozó megrendelések és annak teljesítése folyamatos, beszállítóktól függően érkezik. Ezen a héten is érkezett többek között sebészeti maszk, FFP maszk és kesztyű is.

 

Hálásan köszönünk minden segítséget, támogatást, együttérzést!

Egyúttal szeretnénk kifejezni mi is tiszteletünket és köszönetünket az egyéb, segítő területen dolgozóknak, akik, mint mi, szintén a társadalom és a gazdaság működésért szolgálnak: kereskedelemben, vendéglátásban, gyártásban, szállításban dolgozók, rendőrök, katasztrófavédelem, biztonsági szolgálat munkatársai, közterületesek, takarítók, szociális ágazatban dolgozók, pedagógusok, óvónők, és még nagyon sokan mások……aki pedig megteheti maradjon otthon, értünk is!

#együttegymásért