Hírek

Felhívjuk figyelmüket a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban az új koronavírus kapcsán életbe lépett intézkedésekre:

 

  1. A Bőrgondozó Intézet (6000 Kecskemét, Csabai Géza krt.) átmenetileg bezárt, helyét a Sürgősségi Betegellátó Osztály vette át, azon betegek elkülönített vizsgálatára, akik magas lázzal felsőlégúti megbetegedéssel kerülnek be.

 

!!! A Sürgősségi Betegellátó Osztály ezen kialakított részére is igaz, hogy kizárólag sürgősségi eseteket, vagy háziorvos beutaló alapján mentővel továbbított betegeket láthat el, ezért elsődlegesen kérjük, hogy ilyen jellegű panaszaival először háziorvosához forduljon !!!

 

A háziorvos által koronavírus gyanúsnak ítélt fertőzés eseteket továbbra az erre központilag kijelölt intézménybe továbbítják.

 

 

  1. Az Onkoradiológiai Központba érkezők a Rendelőintézeten (6000 Kecskemét, Csabay Géza krt.) keresztül tudnak bejönni, majd az Onkoradiológiai Központ főbejáratán, ahol szintén megtörténik a triázs vizsgálat.

 

Az Onkoradiológiai Központban az orvosi konzultációt és általános információt az alábbi elérhetőségen kérhetnek:

 

Orvosi konzultáció:    Dr. Markó László      76/516-700/5910 mellék

                                     Dr. Radeczky Ágota 76/516-700/5942 mellék

 

Általános Információ: 76/516-700/5919 mellék, illetve Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

 

  1. A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kizárólag betegdokumentáció másolat kiadására (1-2 oldalig) van lehetőség pl: elveszett ambuláns lap, zárójelentés estében

 

Laboreredményekről egyéb leletekről kérjük tájékozódjon háziorvosánál, szakorvosánál vagy az EESZT rendszeren keresztül!

 

 

  1. A pénztár átmenetileg kizárólag intézményen belüli forgalmat bonyolít.

Az elhunytakkal kapcsolatos pénztári ügyintézés a Patológia Osztályon keresztül történik.

 

 

  1. Tájékoztató vastagbélszűrés szüneteltetéséről:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a szervezett, célzott népegészségügyi szűrővizsgálatok elvégzése 2020. március 15-től a vészhelyzet megszűnéséig elhalasztásra kerül.

A héten a folyamatban lévő vizsgálatok befejezésre kerülnek, az elhalasztott vizsgálatokról munkatársaink a megadott telefonszámon kiértesítik az előjegyzett betegeket.

 

  1. A Rendelőintézet a veszélyhelyzet megszűnéséig, továbbra is csak sürgős eseteket sürgősségi beutalóval fogad, szakrendeléseink korlátozottan működnek, az előjegyzés szünetel, a meglévő előjegyzésekkel kapcsolatban munkatársaink folyamatosan egyeztetnek a betegekkel.

 

  1. A betegútra vonatkozó folyamatosan frissített eljárási renddel kapcsolatosan kérem tájékozódjon az https://www.nnk.gov.hu/  illetve a https://koronavirus.gov.hu/

 

 

Kecskemét, 2020. március 17.