Hírek

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztálya újabb adománnyal gazdagodott az idén első alkalommal megrendezett Gazdabál szervezői támogatásának köszönhetően. Az adományt 2020. március 4-én, szerdán délelőtt adták át a kórházban.

A sajtó-nyilvános adományátadás résztvevői voltak:

• Kis Miklós Zsolt, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének alelnöke

• Gubán Gyula, a Bács-Kiskun Megyei Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke

• Gáspár Ferenc, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke

• Kovács László Zsolt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezetének alelnöke

• Dr. Horváth Zsolt, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház orvosigazgatója

• Dr. Tálosi Gyula, a Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa

A Bács-Kiskun Megyei Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezete idén először szervezett Bács-Kiskun megyében gazdabált.

A két szervezet hosszú ideje meghatározó szakmai, érdekképviseleti tevékenységet végez a megye agrárgazdaságának életében. Régóta dédelgetett álom volt, más megyék gyakorlatát látva, egy a gazdatársadalom értékeit méltóképen hangsúlyozó és igényes környezetben megrendezésre kerülő gazdabál megszervezése.

Az ágazat népszerűsítésén túlmutatva, jótékonysági célt is kitűztek. A bál idei bevételét, mely 2.000.000 forint, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Gyermekosztályának ajánlották fel.

A rendezvényt hagyományteremtő szándékkal hozták létre a szervezők és az idei év sikeréből kiindulva biztosan megrendezésre kerül a következő években is.

A bál támogatói voltak: Agroskill Kft., Altoterra Kft., AUSTRIA JUICE Hungary Kft., Formont Autó Kft., Haladás Mezőgazdasági Zrt. , Koch Borászat, Malagrow Kft., Mórainput Kft., Odisys Kft., Rolyal Traktor Kft., a Róna Mezőgazdasági Szövetkezet, valamint minden vendég, aki támogatói belépőjegy vásárlásával hozzájárult a bál bevételéhez.

forrás:keol.hu