Hírek

A kecskeméti Füredi Felnőttképző és Szolgáltató Kft. Mikulása látogatta meg 2019. december 5-én, csütörtökön a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gyermekosztályát. Olyannyira nem érkezett üres kézzel, hogy a vele lévő roppant csinos angyalkák és a krampusz is alig bírták el a rengeteg ajándékot: kézikocsival tolták be a kórtermekbe. Mikulás csomagokat, könyveket, társasjátékokat, plüssfigurákat, gyömölcsöket.

„Kerestelek otthon, de mondták, hogy itt vagy, ezért idehoztam neked az ajándékokat" - mondta a beteg gyerekeknek a Mikulás, aki erősen hasonlított Füredi Andrásra, a képzőközpont névadó tulajdonosára. Közben az angyalkák elmondták, hogy a rengeteg ajándékot már hetek óta lelkesen gyűjtötték. Adományoztak a hallgatók, és a képző központ munkatársai is.

Idén szervezték meg első alkalommal a kórházi Mikulás-látogatást Szilágyi Andrea, a Füredi Felnőttképző és Szolgáltató Kft. marketingese kezdeményezésére. A gyerekek örömét látva azután már fontolgatják, hogy hagyományossá teszik majd a jótékony célú adományozást.

forrás: keol.hu