Hírek

„Sosem szoktam ilyet kérni, de kérlek segítsetek, hogy eljusson az illetékesekhez, és minél több ember csalódjon pozitívan a sokat szídott egészségügyben!

Keves Kecskeméti Invazív Kardiológia - Sürgősségi osztály - és Mentősök!

Nem tudom elégszer megköszönni, amit anyukámért és lányomért tettetek az elmúlt egy hétben.
Anyukám a lányommal közös nyaralásuk alkalmával késő este rosszul lett, ezért mentőt kellett hívnia a szállásra. Ti PROFI MÓDON kezeltétek a helyzetet, mert biztos vagyok benne, hogy az ekg-n láttátok, hogy nagy a baj, mégis a lehető legnagyobb nyugalommal intéztétek a kórházba jutást , hogy a 10 éves lányomat ne ijesszétek meg. Beérve a kórházba a sürgősségi osztályon dolgozók is a mindennél többet tettetek, külön szobát adtatok nekik, hogy a lányom is le tudjon feküdni egy másik ágyra. Ijedtsége miatt úgy döntött, hogy anyukám mellett alszik, TI mégsem veszekedtetek vele.
Az osztályra felkerülése után pedig jött az eddig számomra elképzelhetetlen.
Anyunál nagy volt a baj, infarktusa volt és szívkatéterezés előtt állt, én és a család tehetetlenek voltunk, mert nem tudtunk egyből odaérni Pestről, de miközben édesanyám az intenzíven feküdt, TI a lányommal foglalkoztatok, enni - inni adtatok neki, és látva kimerültségét az ORVOSI SZOBÁBA LEFEKTETTÉTEK, hogy pihenjen és tudjon hol aludni. Közben édesanyámat megmentettétek és folyamatosan informáltátok, hogy mi van az unokájával.
Életem leghosszabb autóútja volt a Pest-Kecskemét útvonal, de miután megérkeztünk és anyukánkat meglátogathattuk az intenzíven, a lányomat még mindig őriztétek és miután felébresztettem, akkor is teát és szendvicset kínálatok neki.
Megengedtétek, hogy mielőtt hazajövünk elköszönjön anyutól, és a tőlünk kapott édességet sem akartátok elfogadni, merthogy -'legalább kicsi felüdülés volt nektek a leányzó'. 😊
Az ellátás, az ételek, a kórház tisztasága, az ápolók - orvosok kedvessége számunkra még mindig hihetetlen, Ti mégis azt mondjátok, hogy 'ez csak egy vidéki kórház, itt nincs akkora luxus'
Azt hiszem, hogy ott Nálatok minden van, amit csak kívánni lehet. A leggazdagabb kórház vagytok, mert a TISZTELET, TÖRŐDÉS ÉS EMBERSÉG számotokra mindennapos.

Köszönöm, hogy a lányomat kevésbé viselték meg a történtek, mint lehetett volna, és köszönöm nektek, hogy édesanyánk még velünk lehet jó sok éven keresztül!!

Az 'unokás beteg' és családja”