Hírek

Megrendülten tudatjuk, hogy Karancsi Imréné, Piszmán Irén, a Bács-Kiskun Megyei Kórház nyugalmazott Közgazdasági Osztályvezetője életének 62. évében elhunyt.

Karancsi Imréné diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte meg, majd 1978-tól dolgozott nyugdíjba vonulásáig a Bács-Kiskun Megyei Kórházban. 1980-tól az Intézmény Közgazdasági Osztályvezetője volt. A kórház pénzügyi, gazdasági, számviteli rendszerének vezetésében, irányításában a rendkívül szerteágazó és sokrétű feladatok ellátása terén kiemelkedően, felelősségteljes, magas színvonalú, példamutatóan pontos és lelkiismeretes munkát végzett. Folyamatosan képezte magát, ebben is mindig élen járt.Munkája során mindig a kórház érdekeit tartotta szem előtt, munkájával nagymértékben hozzájárult a kórház fizetőképességének megtartásához a legnehezebb gazdasági körülmények között is.

Négy évtizeden keresztül kiváló szakmai felkészültséggel és elkötelezettséggel szolgálta az egészségügyet. Főállású munkája mellett az Ölelő Kéz és Hospice Alapítvány kuratóriumi tagja, a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány Felügyelő Bizottság elnöke, a Szívbetegekért Alapítvány vezető testületének volt a tagja. Hatalmas szakmai tapasztalatával megalakulásuk óta, több évtizeden át segítette az alapítványok munkáját. Nem ismert lehetetlent.      

Számos elismerésben és kitüntetésben részesült. Többek  között Kiváló Kórházi Dolgozó kitüntetést, Bács-Kiskun Megyei Kórház-Rendelőintézetért emlékplakett, 2005-ben Egészségügyért Miniszteri Dicséretet 2014-ben Főtanácsosi kinevezést kapott.

 Munkatársai tiszteletét, szeretetét bíró példamutató, lelkiismeretes, segítőkész szakemberként őrizzük meg szívünkben és emlékezetünkben.

 Végső búcsút 2018. február 15-én 9.45 órakor veszünk tőle a kecskeméti Köztemetőben.

 A Bács-Kiskun Megyei Kórház saját halottjának tekinti.

 Bács-Kiskun Megyei Kórház Vezetése és Dolgozói