Hírek

Búcsúzunk dr. Pánczél Gyula főorvos úrttól

Fájó szívvel, mély megrendüléssel tudatjuk, hogy

Bővebben

Búcsúzunk Dr. Tajthy Sándor főorvos úrtól

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Dr. Tajthy Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Rendelőintézetének fogászati- és szájsebészeti ambulanciájának volt osztályvezető főorvosa életének 90. évében elhunyt.

Bővebben

Hozzátartozók tájékoztatása a COVID intenzív részlegen

A koronavírus járvány okozta megbetegedések kapcsán a kritikus állapotú betegek kezelése Intenzív Osztályunk arra kijelölt, a higiénés szabályok és óvintézkedések vonatkozásában kiemelten kezelt, elkülönített részlegén (továbbiakban COVID-ITO) zajlik.

Bővebben

KÖZLEMÉNY

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház nem adott ki utasítást az egészségügyi törvény által biztosított szabad orvosválasztási jog gyakorlása kapcsán.

Bővebben

A kapcsolattartást segíti az Ökomenikus Segélyszervezet adománya

Laptopot, mobiltelefonokat és wifi megosztókat vásárolt a kecskeméti megyei kórház abból a közel 600 000 Ft adományból, melyet a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet ajánlott fel az intézmény gyermekosztályának a kapcsolattartás támogatására.

Bővebben

Ajándékokat kapott a Koraszülött részleg

2021. január 6-án átadásra került a Koraszülöttruha gyűjtő facebook csoport és a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) adománycsomagja a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Koraszülött Részleg számára.

Bővebben

Félmillió forinttal támogatta a járvány elleni védekezést az STI Nyomda Kft.

A tavalyi évhez hasonlóan az STI Petőfi Nyomda Kft. vezetősége szerette volna jótékony célra felajánlani a korábban reklámajándékokra költött összeg egy részét. A koronavírus járványhelyzetre való tekintettel 2020-ban a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány, rajta keresztül pedig a kecskeméti megyei kórház munkáját támogatták 500.000 Ft adománnyal.

Bővebben

Megérkezett a második szállítmány Covid-vakcina - Videóval

Megérkezett a koronavírus elleni vakcina második szállítmánya Kecskemétre kedden délelőtt. A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház ezúttal is 2925 adag oltóanyagot kapott. Az ampullákat egy hűtőben tárolják mínusz 80 fokon. A szérumból Bajára és Kiskunhalasra is küldenek a nap folyamán.

Bővebben

2021 első kecskeméti babája Kornél lett

Még csak 27 perc telt el 2021-ből, amikor megszületett Kornél, az új év első babája a kecskeméti kórházban.

Bővebben

Köszönjük a nehéz év ellenére Betegeink bizalmát, hozzáállását, támogatását!

Köszönjük a nehéz év ellenére Betegeink bizalmát, hozzáállását, támogatását! Önök nélkül nem sikerült volna Köszönjük csodálatos munkatársaink emberfeletti kitartását, munkáját, mellyel bebizonyították, összefogással sikerülMiénk az egyik legszebb hivatás az emberi élet feletti gondoskodás, legjobb tudásunk, tenni akarásunk és hitünk szerint Köszönjük a számtalan magánszemély, szervezet és céges támogatónk jótékony segítségét, mellyel hozzájárultak munkánk teljességéhezKöszönjük a honvédség és a rendőrség munkatársainak támogató munkáját Munkatársaink Szilveszter éjjelén is rendületlenül dolgoznakLegyen 2021 vírusmentes, sikeres, boldog év Mindenkinek!

Bővebben

Megkezdték az egészségügyi dolgozók oltását a kecskeméti kórházban

Megkezdődött a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban a COVID-19 elleni védőoltások beadása. Az elsők között kapta meg az oltást dr. Svébis Mihály, a kórház főigazgatója, és dr. Szabó István a Sürgősségi-Betegellátó osztály főorvosa.

Bővebben

Megérkezett a kecskeméti kórházba az első oltóanyag szállítmány - Videóval

Megérkezett szerda délelőtt a kecskeméti kórházba az első szállítmány a koronavírus elleni oltóanyagból.

Bővebben

Ők kapták idén a Nők a Nemzet Jövőjéért Díjat - Szívből gratulálunk dr. Sejbenné dr. Patyi Márta főorvos asszonynak, az intézményünk Kórházhigiénés Osztály vezetőjének az elismeréshez! Áldozatos és nélkülözhetetlen munkát végez a járvány elleni védekezésb

Tizenharmadik alkalommal ítélték meg a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület vezetőségi tagjai a szervezet még 2007-ben alapított díját. A félbevágott almát formázó bronz alkotás Pálfy Gusztáv szobrászművész munkája, melyhez egy oklevél is párosul.

Bővebben

Boldogsághormonokat fuvarozott a kórházba a logisztikai cég

Kilenc raklapnyi, összesen 2800 csomag szaloncukrot vitt ajándékba a P-Development Kft. a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház dolgozóinak karácsony alkalmából, megköszönve mindennapi, embert próbáló munkájukat. A boldogsághormonokat dr. Csima Gyula ügyvezető és Bimbó Nikoletta logisztikai igazgató adta át dr. Svébis Mihály főigazgatónak.

Bővebben

Kórházigazgatókat nevezett ki Kásler Miklós: Kecskeméten Dr. Svébis Mihály maradt a kórház élén

Kórházigazgatókat nevezett ki pénteken Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. A klinikai központok, budapesti centrumkórházak és megyei kórházak vezetőinek megbízatása 2021. január elsejétől lesz hatályos. A megyei kórházak közül többek között a Kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház igazgatója is megkapta a kinevezését pénteken. Az „új kecskeméti igazgató" neve nem ismeretlen: Dr. Svébis Mihály, aki 2007-től tölti be immár folyamatosan az intézmény főigazgató posztját.

Bővebben