Hírek

Kalocsai telefonszámok

Hozzátartozók tájékoztatása a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház Telephely COVID osztályán fekvő betegekről

Bővebben

OLTÁSI AKCIÓHÉT a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti oltópontjain 2021. november 22 – 28. között

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány 2021. november 22-28. között Oltási Akcióhetet indít a kórházi oltópontokon. A kórházak országszerte megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják azon a héten a még oltatlanokat és akár a második, harmadik oltást felvenni kívánókat is. Az oltatlanok kivételesen előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra. Ez esetben regisztrációjukat a helyszínen végzik el és oltásuk érkezési sorrendben történik.  

Bővebben

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti telephelyeit érintő változások 2021.11.15.

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti telephelyén az egyre erősödő járványhelyzet miatt, a közeljövőben ismételten átszervezések, költözések várhatóak.

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy az osztályok helyéről és az ellátásokkal kapcsolatban az adott osztályon, illetve részlegen, vagy a telefonközpontban szíveskedjenek érdeklődni.

Bővebben

Miniszteri elismerésben részesültek munkatársaink

Az Emberi Erőforrások Miniszterének elismerését vehették át a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház munkatársai a Magyar Ápolási Egyesület ünnepségén, Visegrádon.

Bővebben

Rendkívüli látogatási engedély

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház minden fekvőbeteg telephelyén teljeskörű látogatási tilalom van érvényben!

Bővebben

Hozzátartozók tájékoztatása a COVID Részlegeken

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti telephelyén (Nyíri út 38.) a COVID Tüdőbelgyógyászati Osztályon hozzátartozójukról tájékoztatást kérni hétfő, kedd és csütörtök napokon 10.30 – 13.00 óra között, pénteken 10.30 – 12.00 óra között az alábbi elérhetőségeken lehetséges: Közvetlen telefon: 06/76/516-915

Bővebben

Kiskunfélegyháza - Lakossági tájékoztatás teljeskörű látogatási tilalom elrendeléséről 2021. október 30-tól

Értesítjük Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kiskunfélegyházi telephelyén  2021. október 30. szombattól teljeskörű látogatási tilalom lép életbe.

Bővebben

Kalocsa - Lakossági tájékoztatás teljeskörű látogatási tilalom elrendeléséről 2021. október 30-tól

Értesítjük Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kalocsai Telephelyén 2021. október 30-tól teljeskörű látogatási tilalom lép életbe.

Bővebben

Lakossági tájékoztatás teljeskörű látogatási tilalom elrendeléséről 2021. október 30-tól

Értesítjük Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház minden fekvőbeteg telephelyén (Kecskemét, Kalocsa, Kiskunfélegyháza) 2021. október 30. szombattól teljeskörű látogatási tilalom lép életbe.

Bővebben

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti oltópontjainak ÚJ NYITVATARTÁSA

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti oltópontjainak

ÚJ NYITVATARTÁSA 2021. november 1-től:

Az oltópontjaink 2021. október 31-én (vasárnap) és 2021. november 1-én (hétfő) ZÁRVA tartanak!

Bővebben

A gyermekgyógyítás szolgálatában

Több, mint egymillió forint értékű adománnyal gazdagodott a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház gyermekkardiológiai szakrendelésének eszközparkja. Gyermekosztályunk,  A Kecskeméti Gyermekosztályért Alapítvány jóvoltából jutott hozzá két darab ABPM készülékhez, melyek 24 órás vérnyomásmérést tesznek lehetővé a legkisebbek számára is.

Bővebben

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti oltópontjainak (Bőrgondozó Intézet, Rendelőintézet, gyermekambulancia) ünnepi nyitvatartása

2021. október 23-24. (szombat-vasárnap) ZÁRVA

2021. október 31. (vasárnap) és november 1. (hétfő) ZÁRVA

Bővebben

Kásler: kulcskérdés az egészségügyi dolgozók képzése

Kulcskérdésnek nevezte az egészségügyi dolgozók képzését az emberi erőforrások minisztere szerdán a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban kialakított skill-labor átadásán, Kecskeméten.

Bővebben

Lakossági tájékoztatás- 2021. október 4-től érvényes látogatási szabályok a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház fekvőbeteg telephelyein

2021. október 4-től a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház fekvőbeteg telephelyein a látogatás - a fokozottan emelkedő fertőzések száma miatt - kizárólag az alábbi szabályok betartásával lehetséges.

Bővebben

Ultamodern dermatoszkópot kapott adományba a kecskeméti gyermekbőrgyógyászat

A Kecskeméti Gyermekosztályért Alapítvány egy modern, több, mint 500.000 forintot értékű - a bőrgyógyászok számára nélkülözhetetlen diagnosztikai eszközt - dermatoszkópot adott át adományként a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Bőrgyógyászati Osztálya számára

Bővebben