Hírek

Lakossági tájékoztatás- Tüdőszűrés

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a tüdőszűrő készülék javítása megtörtént,

Bővebben

Az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány az Év Kecskeméti Civil Szervezete

Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlése a város fejlődésében, érdekeinek előmozdításában, értékeinek megőrzésében, átörökítésében és gyarapításában kifejtett kimagasló, példamutató tevékenységek elismerésére kitüntetéseket alapított. Zárt ülésen döntöttek a képviselők arról, idén kik vehetik át ezeket a díjakat. 

Bővebben

Miniszteri elismerésben részesültek munkatársaink Semmelweis-nap alkalmából

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Semmelweis-nap alkalmából a Pesti Vigadóban 2020. július 6-án

Bővebben

Kecskemét Városért Egészségügyi Díjban részesül dr. Kelemen Edit főorvosnő

Kecskemét Közgyűlése a 2020. július 2-án született döntése alapján, Dr. Kelemen Editnek, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály Koraszülött Részleg, PIC és Újszülött Részleg részlegvezető főorvosának Kecskemét Városért Egészségügyi Díj adományoz.

Bővebben

Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságának lakossági tájékoztatása a házi gyermekorvosi ügyelet visszaköltözésével kapcsolatban

A házi gyermekorvosi ügyelet 2020.07.06 (hétfő) 18.00 órától, változatlan rendben, de ismét a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház (6000 Kecskemét, Nyíri út 38.) A. épület földszinti ambulancia 325. számú rendelőjében fogadja a betegeket.

Bővebben

Lakossági tájékoztatás tüdőszűrő gép meghibásodásáról

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a tüdőszűrő készülék váratlan meghibásodása miatt a lakossági tüdőszűrés átmenetileg csak részben üzemel. Munkatársaink az előjegyzett betegekkel felveszik a kapcsolatot

Bővebben

Az anyaméh komfortját imitáló plüssfészkeket kapott a koraszülött részleg

Speciális, saját tervezésű egységcsomagokat adományoztak a Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelet keretében a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház koraszülött részlegének. Az adományozó alapítvány célkitűzése, hogy a magyarországi koraszülött osztályokat inkubátorba helyezhető orvosi textil eszközökkel szerelje fel, ezzel segítve a babák és az anyák helyzetét a kórházban töltött napok alatt.

Bővebben

Vadiúj egészségkertbe járhatnak gyógyulni a magyarok: kevés ilyen van az országban

A kórházban töltött órákra, napokra a legtöbben félelemmel, aggodalommal telve tekintenek.

Bővebben

Egészségkert a kórház udvarán

A kórházról mindenkinek a hideg fehér falak, a fertőtlenítőszag jut eszébe. Öt fantasztikus nő azonban a fejébe vette, hogy Kecskeméten másképp lesz.

Bővebben

„Sapikülönítmény” ajándéka az újszülötteknek

A „Sapikülönítmény” elnevezésű csoport 45 darab kézzel horgolt kissapkát adományozott a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Újszülött Részlegének.

Bővebben

Tájékoztatás a csomagküldési lehetőség megszüntetéséről

Értesítjük Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban, Kecskeméten, a látogatási tilalmat 2020.06.15-től feloldottuk, ezzel egyidejűleg a csomagküldési lehetőséget megszüntettük.

Bővebben

Lakossági közlemény - A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kiskunfélegyházi telephelyén 2020.06.15-től a látogatási tilalom feloldásával kapcsolatosan

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kiskunfélegyházi telephelyén a 2020. március 8-től elrendelt látogatási tilalmat 2020.06.15-től feloldjuk.

Bővebben

Lakossági tájékoztatás a PCR mintavételi hely átköltözéséről, és a Bőrgondozó Intézet szakrendeléseinek visszaköltözéséről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 15-től, hétfőtől, a PCR teszt mintavételi hely átköltözik a Bőr- és Nemibeteggondozó Intézet épületébe.

Bővebben

Lakossági tájékoztatás – Koraszülött Utógondozás és Gyermekneurológia szakrendelés

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban 2020. június 2-től a Koraszülött Utógondozás és Gyermekneurológia, Dr. Lazics Klaudia szakrendeléseinek helye: Kecskemét, Nyíri út 38.  A. épület földszint 0306 rendelő.

Bővebben