Hírek

Újabb ajándékok a kis betegeinknek

Rajnoha Róbert és családja egy nagyméretű síkképernyős televízióval és több szuper társasjátékkal lepte meg a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztályán lábadozó gyerekeket. Köszönjük nagylelkű adományukat!

Bővebben

Babafészek a nekedconceptstore.com-tól

Köszönjük Incze-Dusik Borinak és a https://nekedconceptstore.com/ - nak a támogatást! 2 db pihe-puha babafészek biztosítja nekik köszönhetően az újszülöttek kényelmét!

Bővebben

Táborfalvi tűzoltók ajándékai

Immáron 10 éve halmozzák el ajándékokkal a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gyermekosztályán fekvő kis betegeket Karácsonykor a táborfalvi tűzoltók.

Bővebben

Tűzoltóruhát öltöttek a lábadozó gyerekek

Szerdán az Egy Csepp Önkéntes Tűzoltó Egyesület három tűzoltója jóvoltából a tűzoltók bőrébe bújhattak a Bács-Kiskun Megyei Kórház gyermekosztályának lakói és felkészülhettek a karácsonyfatűz elleni védekezésre is.

Bővebben

Jótékony „tetkósok” a kórházban

Átadták a Bács-Kiskun Megyei Kórház kecskeméti újszülött részlegének azt a 850.000 forint támogatást, melyet a 2019. októberben, Kiskunfélegyházán megrendezett jótékonysági tetoválófesztivál keretein belül gyűjtöttek.

Bővebben

Feldíszítették a megyei kórház gyermekosztályát

Karácsonyi motívumokkal díszítették fel hétfőn a Koramentorház munkatársai a megyei kórház gyermekrészlegén az ablakokat.

Bővebben

A Kecskeméti Kórház főbejáratánál lévő csecsemőmentőt a parkolóház építése közben is üzemeltetik

Kicsivel bonyolultabb ugyan megközelíteni a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kecskemét-Nyíri úti telephelyén, a főbejárat mellett található csecsemőmentő inkubátort, azonban a mellette zajló építkezés ellenére (fotóink is mutatják) biztosított a működtetése.

Bővebben

Félmilliós támogatást kapott a megyei kórház a Gyógyító dallamok révén

Ötszázezer forint adományt kapott a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály Koraszülött részlege, a Gyógyító dallamok címmel megszervezett jótékonysági koncert eredményeként. 

Bővebben

Megtelt a Nagytemplom a jótékonysági nagykoncerte

Gyógyító dallamok címmel rendezték az idei év végi nagy jótékonysági koncertet a nagytemplomban péntek este. 

Bővebben

Helvéciai baba lett az első kecskeméti újszülött 2020-ban

A Bács-Kiskun Megyei Kórház kecskeméti szülészetén a 2020-as esztendő első babája 01 óra 22 perckor született. 

Bővebben

Lakossági tájékoztatás kórházi parkolási lehetőségekről

Tisztelettel kérjük a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházba érkezőket, hogy a megszűnt Nyíri út felőli parkoló helyett ne a közelben található társasházak parkolóját, hanem az erre a célra kialakított ingyenes és fizetős kórházi parkolókat vegyék igénybe.

Bővebben

Karácsonyi meglepetés a Koraszülött Részleg számára

Különleges karácsonyi ünnepséget tartottak pénteken délelőtt a Bács-Kiskun Megyei Kórház koraszülött részlegén.

Bővebben

Elismeréseket adtak át a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Ünnepi Vezető Testületi Ülésén

Ünnepi Vezető Testületi Ülést tartott a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház 2019. december 16-án, hétfőn a Három Gúnár Rendezvényházban.

Bővebben

Fogvatartottak adakoztak az újszülöttek javára

Közel 514 ezer forintot adományoztak a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottjai a Bács-Kiskun Megyei Kórház Újszülött és Koraszülött Osztályának. 

Bővebben

Munkaruhákat kapott adományként a kecskeméti kórház

Köpenyeket és rövid ujjú pólókat kapott a Bács-Kiskun Megyei Kórház a Nissin Foods Kft. jóvoltából - írta meg a dr.info.hu

Bővebben