Hírek

A sok trauma mellett felemelő élményekkel is találkoznak az ápolók

Kórházi gyermekápolónak lenni óriási kihívás, hiszen lelkileg nagyon megterhelő a súlyos-halálos beteg, vagy bántalmazott kicsiket ellátni. Mindennapi küzdelmeikről beszélgettünk Pap-Szekeres Anitával, a megyei kórház ápolási igazgatójával.

Bővebben

Demszky Gábor a facebookon dicsérte a kecskeméti gyermekosztályt

Kecskeméten gyógyítják Demszky Gábor kisunokáját, Budapest egykori főpolgármestere pedig a facebookon fejtette ki, milyen jó helyre került az asztmás kisfiú.

Bővebben

Szívünk Napja 2018 volt Kecskemét Főterén

Vasárnap 15 órától Kecskemét Főterére várták az egészségükért tenni akarókat a Szívünk Napjára a szervezők: a Szívbetegekért, a Szívinfarktus Megelőzésére Alapítvány, a Bács-Kiskun Megyei Kórházáért Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei szervezete, és a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve.

Bővebben

A kórházi szívbetegeken is segítettek az adományozók

A Szívbetegekért Alapítvány egy új betegőrző monitort adományozott a Bács-Kiskun Megyei Kórház I.Belgyógyászat-Kardiológia osztályának.

Bővebben

Egyensúlyban

A Bács-Kiskun Megyei Kórház Pszichiátriai Osztálya a Janssen Gyógyszergyár Támogatásával „Egyensúlyban” címmel rendezett 2018. 09. 22-én támogató programot szkizofréniával élők és családtagjaik számára a Három Gúnár Kodály termében.

Bővebben

Cimbalommal a betegekért

A 650 éves Kecskemét tiszteletére és a daganatos  betegekért rekordkísérlettel egybekötött jótékonysági koncert.

Bővebben

Már otthon van Kecskemét polgármester asszonya és kisbabája

Vasárnap délelőtt hazavitték a Bács-Kiskun Megyei Kórházból a 2018. szeptember 20-án, csütörtökön született Szemerey Szelinát. Kecskemét polgármester asszonyáért és a babáért a férje, valamint nagyobbik lánya együtt mentek a kórházba. (Fotók: Vincze József)

Bővebben

Sikeres volt a Penge Benge Jazz Band jótékonysági koncertje

Szeptember 22-én, szombaton este 7 órakor a Penge Benge Jazz Band adott jótékony célú koncertet a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban. A koncert teljes bevételét ugyanis a Bács-Kiskun Megyei Szív és Érbetegekért Közhasznú alapítvány kapja, amelyből egy mobil betegőrző monitort vásárolnak a Bács-Kiskun Megyei Kórház Invazív Kardiológiai Osztálya számára.

Bővebben

A Gazdasági-Műszaki Igazgatás és Barátaik nyerték meg a Fizioterápia Kupát idén

„Felülírta" az eső a Fizioterápia Kupa kispályás foci délután döntő mérkőzéseit - írtuk meg 2018. június 2-án. Akkor rendezték meg ugyanis a Bács-Kiskun Megyei Kórház Fizio- és Mozgásterápiás Osztálya által szervezett hagyományos Fizioterápia Kupa kispályás foci délutánt a GAMF pályán. Az esti eső miatt azonban el kellett halasztani a döntőt.

Bővebben

Lakossági tájékoztatás

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a GYERMEK HÁZIORVOSI ÜGYELET  

2018. szeptember 10-én új helyre költözik.

 

Bővebben

„Fuss, hogy lélegezz!”

Jótékonysági futás és családi nap a gyermekosztály javára

Bővebben

Vetélkedőn mérték össze tudásukat az egészségügyi szakdolgozók

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete immár hagyományként, ebben az évben ötödik alkalommal rendezte meg szakmai versenyét 2018. augusztus 30-án, ahol 6 csapat mérte össze tudását.

Bővebben

Gyászhír - Dr. Rozgonyi Attila

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Dr. Rozgonyi Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kórház nyugalmazott szülész-nőgyógyász főorvosa életének 94. évében elhunyt.

Bővebben

Fuss, hogy lélegezz! – jótékonysági futást rendeznek a gyermekosztály javára

A Kecskeméti Gyermekosztályért Alapítvány és a gyermekosztály dolgozói „Fuss, hogy lélegezz!” elnevezéssel jótékonysági futóversenyt rendeznek a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban szeptember 16-án.

Bővebben