Hírek

Lakossági tájékoztatás

Ezúton értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kecskemét- Nyíri úti telephelyére érkezők számára 2017. július 20-tól reggel 6 és este 18 között igénybe vehető az újonnan kialakított parkoló, melynek megközelítése a Csabay Géza körút felől lehetséges, átmenetileg ingyenesen.

Bővebben

Létkérdés számára, hogy segíthessen másokon

Miniszteri elismerésben részesült Semmelweis-nap alkalmából Csősziné Juhász Ildikó, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kiskunfélegyházi Telephelyének telephelyvezető ápolója. A díjat Balogh Zoltán miniszter és Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyi államtitkár adta át hétfőn a budapesti Vigadóban megrendezett központi ünnepségen. Az elismerés kapcsán beszélgettünk az ápolási igazgatóval.

Bővebben

A gyógyítókat ünnepelték

Az egészségügyi dolgozókat köszöntötték Semmelweis-nap alkalmából pénteken a városháza dísztermében.

Bővebben

Az egészségügyben dolgozókat díjazták

2011 óta július 1-jén, Semmelweis Ignác orvos születésének napján azokat köszöntik, akik a hivatást követve a magyar emberek egészségéért dolgoznak.

Bővebben

Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Kecskeméten Semmelweis-nap alkalmából

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere is köszöntötte szerdán a Városháza Dísztermében a kecskeméti megyei kórház Semmelweis-napi elismerés átadási ünnepségén az egészségügyi dolgozókat, valamint közülük is kiemelten a megjutalmazott orvosokat, ápolókat, és kórházi dolgozókat.

Bővebben

Kecskeméti egészségügyi elismerések - Semmelweis-díjat kapott Dr. Svébis Mihály

Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója, a Magyar Kórházszövetség elnöke példaértékű munkáját Semmelweis Díjjal ismerte el az Emberi Erőforrás Miniszter. A díjat Budapesten július 03-án a központi Semmelweis ünnepség keretében vehette át a főigazgató.

Bővebben

Énekel a kórház - Kórházi Kórusok I. Országos Találkozóját tartották Kecskeméten

Az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Kongresszusa csatolt rendezvényeként rendezték meg nagy sikerrel a Kórházi Kórusok I. Országos Találkozóját Kecskeméten, 2017. június 28-án, szerdán, az Evangélikus templomban.

Bővebben

Kecskeméten tartották az Egészségügyi Szakdolgozók 48. Országos Kongresszusát

Kecskemét 2017-ben már negyedik alkalommal lehet otthona az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Kongresszusának. A 2017. június 28-30. (szerda-péntek) között rendezett kongresszus sarokszámai: 600-nál is több résztvevő, 15 kiállító, 100-nál is több előadás és 3 kísérő program.

Bővebben