Hírek

Tüdőgondozó Intézet és Tüdőszűrő Állomás tájékoztatója

2022. május 12-én csütörtökön, a Tüdőgondozó Intézetben a rendelés elmarad, de időpontkérésre lehetőség van. A Tüdőszűrő Állomás ezen a napon változatlanul működik.

2022. május 19-20. között a Tüdőgondozó Intézet és a Tüdőszűrő Állomás zárva tart, a betegfogadás ezeken a napokon szünetel.

Bővebben

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik Dr. Svébis Mihály főigazgató úr temetésén megjelentek, utolsó útjára elkísérték, sírjára koszorút, virágot helyeztek, az alapítvány részére adományoztak, részvétet nyilvánítottak, mély gyászunkban, fájdalmunkban osztoztak.

Bővebben

Tájékoztatás Dr. Svébis Mihály megyei intézményvezető úr búcsúztatásával kapcsolatosan

Dr. Svébis Mihály búcsúztatására 2022. május 6-án, pénteken 15.00 órakor kerül sor a Kecskeméti Református Temetőben.

Bővebben

GYÁSZOLUNK

Fájó szívvel, megtörten, mély megrendeléssel tudatjuk, hogy Dr. Svébis Mihály megyei intézményvezető, főigazgató, c. egyetemi docens, Kecskemét Díszpolgára, Újhartyán Díszpolgára, Dunapataj Díszpolgára, Tiszteletbeli Székely, A Magyar Kórházszövetség elnökhelyettese, sebész főorvos életének 68. évében, méltósággal viselt súlyos betegségét követően a mai napon örök nyugalomra tért.

Bővebben

Bohócdoktorok „ÉDES ADOMÁNYA”

A szegedi Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai által 2021-ben megrendezett országos jótékonysági akció során, több mint 20 ezer tábla csokoládé gyűlt össze az adományozóknak köszönhetően. Ezekből több egészségügyi intézmény is részesült, köztük a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztálya is.

Bővebben

Április 22-én dr. Patyi Mártával beszélgettünk

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kórházhigiénés osztály osztályvezető főorvosát az oltásokról, az oltópontok nyitvatartásáról kérdeztük.

Bővebben

Lakossági tájékoztatás - 2022.04.25-től a Gyermek ultrahang visszaköltözik az „A” épületbe

Értesítjük Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti székhelyén (6000 Kecskemét, Nyíri út 38.) 2022.04.25. hétfőtől, a gyermek ultrahang vizsgálat visszaköltözik az „A” (új) épület földszinti helyiségbe.

Bővebben

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti oltópontjainak nyitva tartása 2022. április 19-től:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. április 19-től a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti telephelyének oltópontjai az alábbi rendben működnek

Bővebben

Húsvéti üdvözlet

Áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház vezetése és minden munkatársa!

Bővebben

Húsvéti ünnepi munkarend és látogatási rend a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti telephelyén

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a húsvéti ünnepek alatt, 2022. április 15–18. között

  • a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Rendelőintézete (6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 21.) zárva tart
  • a kecskeméti telephely Oltópontjai ezeken a napokon szintén zárva tartanak.

Bővebben

Oltópontok nyitva tartásával kapcsolatos tájékoztatás

2022. április 7-től a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti felnőtt oltópontjainak nyitva tartása

Bővebben

PICi pelenkákat adományozott a Kecskeméti Pünkösdi Gyülekezet

Közel 1 millió forint értékű mini méretű pelenkát adományozott a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztályának a Kecskeméti Pünkösdi Gyülekezet, melyet Szerdi Szilárd lelkipásztor adott át jelképesen Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató asszonynak, és Vidéki-Nagy Renáta vezető ápolónak.

A gyülekezet rendszeresen évről-évre támogatásával segíti intézményünk munkáját, melyet ezúton is hálás szívvel köszönünk!

Bővebben

Pihe-puha PICi textilek érkeztek a koraszülött babáknak

A Korábban Érkeztem Alapítvány és a kecskeméti Koramentorház jóvoltából több százezer forint értékű új, pihe-puha babafészkek, bambusz textilpelenkák és ölelőkendők érkeztek a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházba, a kecskeméti koraszülött részlegen fekvő legkisebb hősök komfortérzetének növelése érdekében.

Bővebben

Lakossági közlemény- Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály visszaköltözése

Értesítjük Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti székhelyén a Szülészet-Nőgyógyászati Osztály járóbeteg és fekvőbeteg ellátásának visszaköltözése az A épületszárnyba 2022. március 24- 25. között történik. 

Bővebben