Hírek

Lakossági tájékoztató fertőző betegek ellátásával kapcsolatban

A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi célra kijelölte és kötelezte a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházat, a koronavírus okozta fertőzéssel érintett, a területi ellátási kötelezettségébe tartozó települések lakosainak vizsgálatára és az igazolt betegek ellátására.

Bővebben

#együttegymásért

Számtalan felajánlás, ajándék érkezik a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti székhelyére.

Bővebben

Többszázezer forint értékű adomány a Szent Kereszt Kórház és a Mentőállomás dolgozónak

Többszázezer forint értékű adomány a Szent Kereszt Kórház és a Mentőállomás dolgozónak – Hartáról indult, két nap alatt megmozdult a környék lakossága

Bővebben

Szivós Etelka a Szent Kereszt Kórház új megbízott főigazgató-helyettese április 1-jétől

Szivós Etelka a Szent Kereszt Kórház új megbízott főigazgató-helyettese április 1-jétől – Dr. Mócza György nyugdíjazás előtti felmentési idejét tölti

Bővebben

#együttegymásért

Hálás köszönettel tartozunk azoknak a magánszemélyeknek, cégeknek, hivataloknak, akik eddig is segítették kórházunk munkáját a jelenlegi koronavírus kapcsán kialakult helyzetben.

Bővebben

Tesco ajándékok a pszichiátriai foglalkoztatónak

A TESCO kereskedelmi lánc Kecskemét, Izsáki úti áruházának jóvoltából számos, a kézműves tevékenységhez szükséges eszköz érkezett a Pszichiátriai Osztály – Nappali Kórház Foglalkoztatója számára.

Bővebben

Lakossági tájékoztatás- A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Koronavírus Operatív testületének 2020.03.16-i intézkedései

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormány 40/2020. (III.11) korm. rendeletével a COVID-19 (Vuhani koronavírus) kapcsán az élet és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó human járvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Bővebben

Apás szülés látogatási tilalom alatt

Lakossági tájékoztatás

Apás szülés engedélyezése a látogatási tilalom alatt

Bővebben

Gyászhír - Búcsúzunk Dr. Tege Antal traumatológus főorvostól

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy

Dr. Tege Antal, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház sebész, traumatológus főorvosa életének 73. évében elhunyt.

Bővebben

Lakossági tájékoztatás- Rendkívüli látogatási engedély kiadásának feltételei

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban 2020.03.08-tól teljeskörű látogatási tilalom lépett érvénybe, mely visszavonásig érvényes.

Bővebben

Tájékoztatás - csomagküldés lehetőségéről a látogatási tilalom alatt

Értesítjük Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban a 2020.03.08-tól életbe lépett teljeskörű látogatási tilalom alatt a hozzátartozók a betegeiknek az alábbiak szerint tudnak csomagot beküldeni:

Bővebben

Új PICi kincsek

Még a látogatási tilalom elrendelése előtt az Bányai Júlia Gimnázium 8. a.  és 8. b. osztályos tanulói, Molnár Mariann osztályfőnök kíséretében ajándékokat hoztak a Koraszülött Részleg számára.

Bővebben

Kétmilliós adományt adtak át a kórháznak a Gazdabál szervezői

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztálya újabb adománnyal gazdagodott az idén első alkalommal megrendezett Gazdabál szervezői támogatásának köszönhetően. Az adományt 2020. március 4-én, szerdán délelőtt adták át a kórházban.

Bővebben

Lakossági tájékoztatás - látogatási tilalom Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház 2020.03.08-tól visszavonásig

Lakossági tájékoztatás

Értesítjük a tisztelt lakosságot, az országos tisztifőorvos Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményben látogatási tilalmat rendelt el az új koronavírus miatt 2020.03.08-től.

Bővebben