Meghívók
Kedves Munkatársaink!
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy a Gyermekápolók XV. Országos Kongresszusának Kecskemét és a Bács-Kiskun megyei Kórház Gyermekosztálya adhat otthont. Igyekszünk a résztvevők számára minél tartalmasabb programot összeállítani. 
Az ápolástudományon belül a gyermekápolástan az egyik legdinamikusabban fejlődő terület. Az új diagnosztikus és terápiás módszerek, irányelvek bevezetése, a szülők mind aktívabb bevonása a kórházi ellátásba, az informatika és az internet fejlődése napról napra új szakmai kihívásokat jelent. Gyorsuló világunkban egyre több mentálhigiénés problémával kell megküzdenünk, és egyre nagyobb elvárás a (költség)hatékony kezelések elvégzése, a benn fekvési idő lerövidítése is.
A kongresszus helyszíne Kecskemét belvárosában, mégis nyugodt környezetben lesz, ahonnan percek alatt át lehet sétálni az ország egyik legszebb főterére, amely II. Erzsébet királynőre is mély benyomást tett.
Szeretnénk két gazdag szakmai és társasági programokkal teli, jó hangulatú napot együtt tölteni, a hírös városban, "Hol hazánk egyik legelső Vára, ősz Partiscum álla - Hol Zalán első futása Győzedelmi halmot ása". 
A szervező bizottság nevében szeretettel várunk minden kollégát Kecskemétre, Katona József és Kodály Zoltán városába!

További információ : http://www.congress-service.hu/rendezveny/gyermekapolo/

Nyilas Marianna
osztályvezető főnővér
Dr. Tálosi Gyula
osztályvezető főorvos