Előjegyzés

Az online előjegyzési rendszerben a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház (jelenleg csak a Szülészeti- Nőgyógyászati Osztály, Gyermekpulmonológia és a Kardiológia) egyes munkahelyeire tud előjegyezni.

Az I. Belgyógyászat – Kardiológia osztály kardiológiai szakrendeléseire kísérleti jelleggel elindítjuk az internetes előjegyzés lehetőségét. Kezdetben erre – korlátozott számban – új előjegyzést kérő betegeinknek lesz lehetősége. Új betegnek számít, aki a megelőző 365 napban szakrendelésünkön nem járt.
Minden más betegünket kérjük, hogy egyelőre hagyományos előjegyzési módozatainkat szíveskedjék igénybe venni 

FONTOS!

Az előfoglalásáról e-mailben automatikus visszaigazolást kap. A levélben foglaltaknak megfelelően az előjegyzéseket minden esetben meg kell erősíteni!

Megerősítés hiányában a rendszer 24 órán belül automatkusan törli az időpontot!

Ha nem kapja meg a levelet, ellenőrizze a SPAM / Levélszemét mappákat is!

Amennyiben a szoftver működésében hibát tapasztal, kérem a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezze.

Tájékoztatás koronavírus oltásra jelentkezőknek:

Tisztelt Oltásra Jelentkező!

A regisztrációra még nincs lehetősége.

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház oltóhelyén, az oltási sorrend szerint, először a kórházi egészségügyi dolgozók vakcinálása történik előzetes beosztás alapján, mely jelenleg is folyamatban van.

Az időpontkérés kecskeméti indulásáról a későbbiekben küldünk tájékoztatást, kérjük türelmüket és megértésüket!